fredag 25 december 2015

Dagens bild nr 5Julen kom även i år. Och nu är väl de flesta mitt upp i den på olika vis. Det äts, det kopplas av, det smågrälas lite nu när alla måste umgås och vara glada. Tid finns för att läsa den där boken eller varför inte surfa in på favoritsidorna en gång extra. Kort sagt de flesta lever och mår bra, hoppas jag. För att inte favoritsidorna skall vara helt tomma kommer här en bild som emellertid inte har mycket med julen att göra. 

T knivar som sinsemellan inte är särskilt lika. I princip är hålet i bladet det enda gemensamma . Ett gott exempel på Spydercos breda utbud. 


"Yin & Yang"


Paramilitary 2 i helsvart utförande har här fått sällskap av den Art-Deco coola "Des Horn". Båda ytterst praktiska men på olika vis. Den ena robust och relativt stor den andra ytterst elegant och diskret. Yin och Yang i knivvärlden. 


/ J - gillar olikheter

(Båda knivarna finns recenserade sen tidigare. Du hittar texterna här och här!)

3 kommentarer:

 1. Des Horn är i posten f.n. och det är ditt fel, bara så du vet! Den hade gått mig spårlöst förbi tills jag såg recensionen här :)
  God fortsättning på julhelvetet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha! :-) Jo, det är en elegant rackare! Som sagt inget man likt Emil täljer trägubbar med men en smakfull kompanjon i lättare klädsel. God fortsättning!!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera