tisdag 22 december 2015

Här lyser flitens lampa

Kära läsare! Temat för dagen är förbättring av bloggen. Det första som hänt är att den fått en liten lätt make-up. Den består i en något ändrad bakgrundsfärg samt ny mörkare nyans på rubriker och annat smått och gott kopplat till layout. Tanken med det är att göra sidan så läsvänlig som möjligt. Det är en fortgående process för övrigt. 

För utveckling av det här formatet är feedback och kritik från er läsare utmärkta hjälpmedel. Det första jag fick i den vägen var en önskan om ett index över de knivar jag presenterat/recenserat.

 Därför har jag nu försökt skapa ett sådant. Den hittar ni en bit ned i kolumnen till höger. Strax under "bloggarkivet". Det får ni också gärna ta en titt i om ni känner för det. Där finns en och annan text som inte är rena recensioner.

För den som inte orkar bläddra finns längst upp i vänstra hörnet en eminent sökfunktion. Den fungerar av någon underlig anledning snabbare än bloggers egen som annars ligger till höger. Allt för att ni lättare skall hitta det ni söker. 

Jag har även lagt in en snabblänk till Wikipedia. Det kan vara så att ni plötsligt tänker "där är han ute och seglar" och så länge det inte är en text om slätskonare så går det att kontrollera elementära fakta där som om Cr13MoV verkligen är ett kinesiskt stål eller vad man nu vill ha bekräftat.

Nu skall jag dona vidare. Färdig blir man aldrig! 


/ John - julpysslar med knivblogg

2 kommentarer:

  1. Skönt att se "offwhite" bakgrund, skönare för ögonen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blir ju inte lika skarpt. Sen kollar jag på lite olika plattformar och browsers. Skall man nu skriva något är det bra om det är åtminstone halvt läsbart!

      Radera