lördag 19 december 2015

Uppföljning reklamation

- ibland är det snabba ryck som gäller


Det finns de som är serviceinriktade och vill göra rätt för sig. Det är trevligt när de återfinns i andra ändan av misslyckade transaktioner! Och alla som har fördomar mot att kineser inte skulle ta sitt företagande på allvar kan lugna sig lite där hemma bakom skärmarna. Jag fick svar inom några timmar på mitt mail innehållande reklamation angående den självförstörande kniven och det är inte illa, särskilt givet tidsskillnaderna. 

Vad blev då utgången av mitt klagomål Jo, pengarna är redan till fullo återbetalda till mitt Paypalkonto och jag får behålla kniven. Sen kan väl erkännas att det beror på att det är för dyrt att skicka mig returfraktsedlar på en trasig kinakniv men ändå. 

Därutöver får jag en ny uppsättning skruvar mot att jag betalar frakten för dem. Det kan jag leva med. Det innebär att om det fungerar och de faktiskt kommer fram så får jag en ny kniv för under 10$.

Sista mailet från säljaren nu på morgonen låter hälsa att skruvarna redan är i den ömma omvårdnaden hos den kinesiska posten, vad den nu kan tänkas heta. 


/ J - avvaktar

 #knivigtvarre #aliaspostmortem

4 kommentarer:

 1. China Mail? :)
  Trevligt med happy ending (snackar knivsammanhang nu)
  Vad har du för MCusta/s förresten? Såg att du skulle reviewa, eller du vill kanske inte gå händelserna i förväg..

  SvaraRadera
 2. Som genom ren ren händelse är det China Mail :-D Ingen större samling MCustas, snarare en "Basic" med handtag i Cocobolo. Det var en bekant till mig som hade Sverigeagenturen på åtminstone deras köksknivar tidigare så jag har hanterat fler!

  SvaraRadera
 3. Ok, har MC-4 Katana och Tactical själv, fina knivar, välbyggda som bara den och känns prisvärda

  SvaraRadera
 4. MC-12 Tactility Elite heter den till o med..

  SvaraRadera