måndag 16 maj 2016

EDC


"EDC" - Every Day Carry är ett populärt uttryck på forum, i Facebookgrupper och inte minst på Instagram. Först var jag en smula motståndare till fenomenet men sen hakade jag på tåget. Bättre sent än aldrig kanske. 

Motivet bakom var för min del motivet framför! Det vill säga själva grejen att fota ett antal prylar man har på sig utgör en bra grund för ett fotostilleben vilket råkar vara något jag gillar. Ämnet kan varieras närmast i oändlighet och bilderna kan göras mer eller mindre roliga, fotografiska eller vardagliga beroende på hur humöret artar sig. Sen kommer jag aldrig bli fanatisk vare sig när det gäller prylar eller bilder. 

"EDC"


Den här dagen återfanns i fickorna bland annat en liten Kershaw Chive i vänster jackficka, en Kizer Gemini i höger byxficka och en SOG Twitch II i väskan. En liten ficklampa återfinns alltid på nyckelknippan av det enkla skälet att jag ibland använder ett enkelt kombinationslås till cykeln när jag skall in en kort stund någonstans. De är inte lätta att få upp i mörker utan ljus kan jag säga! Sen råkar jag gilla läderarmband så de dyker upp titt som tätt på bild. 

Vad jag däremot har lite svårt för och är något som bidrar till att jag inte följer vissa konton på Instagram vars innehåll annars är intressant är överdrivet användande av filter. På någon bild då och då tycker jag det är helt okej men jag är inte på jakt efter hundratals bilder som alla ser ut som de är handkolorerade eller vars färger alltid är uppskruvade till max. Det tycker jag är ett otyg rent ut sagt. 

Men så här kan en av mina Instagrambilder på temat se ut!


/ J - hakar på EDC-tåget

#aliaspostmortem #knivigtvarre 

1 kommentar:

  1. Are you looking for free YouTube Views?
    Did you know you can get these ON AUTO-PILOT & TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    SvaraRadera