söndag 16 oktober 2016

Ett "PS."


Strax efter jag lade upp inlägget som handlade om mitt Instagramkonto så klättrade antalet följare raskt över 2000 till antalet och gjorde därmed titeln inaktuell. Synnerligen glädjande må jag säga!

I skrivande stund har den siffran mer än dubblats igen och mitt konto har nu fler än 5000 följare vilket är en intressant utveckling.

"Thanks"


Det är inte särskilt mycket i sammanhanget med tanke på att det finns de som har miljoner följare och de inom genren som kan räkna intressenterna i tiotusental.

Men räven säger inte att att rönnbären var sura i det  här fallet för det är inte vad som siktas mot ändå. Sanningen att säga vet jag inte riktigt vad jag siktar på. Eller egentligen vet jag nog det.

Det är nämligen ett utmärkt forum för att få utlopp för mitt behov att pyssla med bilder och det är därför jag har ett IG-konto. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är tillfredsställande att någon faktiskt gillar det man gör.

Extra glädjande är att de glada gamänger som häckar där är synnerligen aktiva och procenten som sträcker sig mot gilla-knappen eller snarare dubbelklickar är tämligen hög. Tack för det alla ni som gör det!

Om målet hade varit att nå 5000 följare är det uppfyllt. Nu får jag väl satsa mot något annat. Något högre mål. Vad det nu kan vara, inre frid eller världsfred?


 / J - a k a "Knivesandbikes"


#knivesandbikes #aliaspostmortem #knivigtvarre 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar