lördag 5 augusti 2017

Höst?


Är augusti den sista sommarmånaden eller inledningen på hösten? Det månne vara en omskrivning av frågan huruvida glaset är halvtomt eller halvfullt och svaret beror nog på en kombination av när folk har sina semestrar och hur vädret är. 

Här på knivbloggen är det både sommar och höst på en gång. Sommar såtillvida att det tillbringas tid ute i skog och mark och jag har varit ledig ett tag. Höst på det viset att en ny "knivsäsong" har börjat. 

Den började med ett synnerligen sympatiskt "mail call". Brevbäraren kom förbi och tappade ett paket i lådan som visade sig innehålla en kniv jag endast känt på som hastigast tidigare. Men vilket intryck den gjorde. Rakt upp på listan över potentiella vinnare i klassen "bästa EDC-kniv" och därmed en kandidat för evighetsserien "Jakten på den perfekta fickkniven". En serie som slumrat ett tag men nu tycks det vara hög tid att väcka den till liv igen. Det blir sedermera en recension av den här gynnaren:

Fox "TUR", ytterligare en fullträff från danska Voxnaes


Höst innebär rätt mycket annars. Det är svamptider, det är jakttider för många och rent konkret innebär det att det regnar här. Dagens planerade cykeltur är därmed inställd för min del och likaså struntar jag i att åka och bada som var tänkt. Istället blir det Friidrotts-VM på TV och lite gym. Också ett sätt att tillbringa en lördag. Inte ett så dumt sätt. Må väl kära medmänniskor och "fellow knifenuts". 

/ J - väderfegis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar