onsdag 15 november 2017

"Mailcall"


Att få brev eller snarare paket är alltid sympatiskt. Om det nu inte är officiella sådana med små fönster på även om den kategorin utgått alltmer till förmån för digitala lösningar. Jag talar förstås om räkningar och kallelser man inte vill ha. Den här försändelsen tillhörde inte den kategorin.  

Knivar kan inte skickas digitalt än. Men vem vet i framtiden kanske det räcker att man betalar för en fil som skickas till din 3D-skrivare et voila, en stund senare och du har en kniv. Men fram till dess är blå kuvert, bruna kartonger och många böner det som krävs för att få fram eggverktyg till sina destinationer. 

Ursäkta "svengelskan" men "mailcall" har i våra kretsar blivit så etablerat att det används även på svenska ibland. Sen blir det lätt en mix av språk då vi  knivnötter ofta glider mellan olika Forum, FB-sidor, bloggar och Instagram. Det är en internationell eller kanske till och med globalt intressesfär  eller "community" om man nu skall fortsätta på det inslagna spåret. 

Men nog om det. Herrejäklar vilket paket jag fick från KNIVSHOP.SE !! 

Inte en utan tre knivar jag verkligen velat ha en tid. Lägg därtill trevliga kataloger, EDC-vänliga och tillika snygga promotionprylar samt en läcker kökskniv och lyckan är närmast fullständig. 

Två relativt nya knivar från Kizer, T1 och FeistFör er kära läsare kommer det att resultera i en större mängd förhoppningsvis trevlig läsning och massor av bilder. 

Nu kör vi! Det skall  kännas, klämmas, mätas och vägas, granskas och funderas. Naturligtvis skall det även bäras, dras och stoppas undan och framför allt användas. Sen skall det skrivas och det mycket. 

Aloha från en lycklig knivrecensent!


/ J - paketglad


#knivshop.se #knivshop 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar