onsdag 2 oktober 2019

Dagens bild nr 184 "Exklusiv"


Förraförra "dagens bild" handlade om centimeterpris, förlåt kilopris men hur som haver om exklusivitet ställt i relation till mått.

Det gör dagens bild på sätt och vis också. Det här tillhör nämligen skaran av de mest exklusiva knivar som Spyderco tillverkat. I topp hittas titanbaserade integraler som Nirvana och Paysan, båda är förresten formgivna av Peter Rassenti. En annan lyxig kniv designades åt Spyderco av ytterligare en Peter fast med efternamnet Carey. Den fick namnet Rubicon och var en orgie i avancerad kolfiber. Den följdes senare av modellen Magnitude.



"One of the most exlusive"


Så finns den här modellen, även den med kolfiber som huvudingrediens. Bakom linjerna och vågorna i handtaget som givit kniven dess namn står Dimitrij Sinkevich. En herre som utöver sina customknivar samarbetat med märken som Zero Tolerance, Custom Knife Factory och Shirogorov. Ja och Kershaw faktiskt. 

Drunken är en kniv som det tycks olika saker om. Det gäller även mig och något om vad jag tycker om kniven ifråga håller jag som bäst på att hamra ned i digital kilskrift för er att läsa inom kort. 


/ J - kollar promillehalten

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar