tisdag 4 juli 2017

Dagens bild nr 115 "Knaffe"Det är inte ofta jag synes dricka kaffe ur muggar med golfmotiv. Men har man en vän som är mer än intresserad och har jobbat som golftränare så kan det bli så. 

Här i kombination med en av lördagens fickkompanjoner under en utflykt till Kalmar, Spyderco Techno. Bilden är tagen någonstans ute på industripiren i väntan på att Brunbys Hifi skulle öppna. Ni vet, känd från "Nilecity". Havet och omgivningen lika grå som det mesta av den här sommaren så här långt. Det regnar inte mycket men jäklar vad det blåser för det mesta. I alla fall i mina hemtrakter. 

"Techno by the Sea"


Det var högtalarlyssningsdags och ett par danska kandidater från Dynaudio och Audiovector skulle granskas närmare. Dessvärre var det väl så att en tämligen enig jury enades om att storebror "Contour 60" var den som tilltalade mest. Det var förstås den som var behäftad med den största prislappen. Tillika kräver den mest elektronik för att komma till sin rätt också. För dagen var det Naim som stod för den biten. 


Tyvärr ligger de en bit utanför min prisklass kan vi säga. Det räcker faktiskt inte ens att sälja den lilla bilen eller alla knivar. Jag tror de börjar på runt 85 000 kronor eller så beroende på vilket finish man väljer. 

/ J - halvaudiofil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar