måndag 26 juni 2017

Dagens bild nr 114 "Bradley vid sjön"


Midsommaren kom och gick även i år. Personligen ställde jag in den men i sedvanlig ordning åts det i det avlånga landet sill och nubbe, västerbottenpajer och jordgubbar i mängder. Det grillades och kläddes fallossymboler från hedniska tider. 

Och vädret, ja det ställde upp på det viset att nästan ingen kände sig bortkommen. Iblandväder med uppfriskande regn, kyla och lite blåst här och var. Åtminstone här i södern fortsätter sommaren på samma vis. Återstår att se hur mycket regn jag får i huvudet under kvällens cykelträning, "Måndagasturen". 
"Bradley by the Lake"


Under tiden får man passa på att vara ute mellan skurarna. Här en bild från en promenad längs med den största av de tiotalet sjöar som finns inom stadsgränserna eller strax utanför i Växjö, "Helgahavet" eller snarare sjön då. I fickan bland andra Spydercos Gayle Bradley 2. En riktigt sympatisk kniv på allehanda vis. Dock milt brukad så här långt, inte för att den inte kan hantera det mesta utan för att det mest blivit så. Stålet, M4, kan dock kompetent så det räcker och blir över. Vasst blir det och är det. Även geometrin är bra, riktigt bra. Det märks att den gode Bradley är frekvent tävlande i "Bladesports". Tävlingar där det gäller att hugga, skära och sticka sig igenom diverse hinder av varierande svårighetsgrad. 

Den här kniven vill liksom skära sig igenom tillvaron. Jag får väl vara den behjälplig. Det är en särskilt god idé eftersom den skall återkomma i en recension inom kort!/ J - det finns inget dåligt väder, bara dåliga knivar...

#aliaspostmortem #knivigtvarre 

1 kommentar:

 1. (DOWNLOAD) $12,234 within 2 months Betting Software?

  Let me tell it right.

  I dont care about sports. Shame on me but I dont even know the soccer rules.

  I tried every thing from FOREX & stocks to internet marketing and affiliate networks.. I even made some money but then lost it all when the stock market went south.

  I think I finally found it. Check It Out Today!

  SvaraRadera