fredag 8 maj 2020

Fredags-EDC LXII

Tiden går och det har hunnit bli fredag igen. Det trots att världen är upp och ned och inget sig likt. Eller egentligen är det mesta sig likt med vissa undantag. Tyvärr påverkar de undantagen oss mer än vi skulle önska.

Just nu finns det människor jag gärna skulle vilja träffa. Både familj och vänner som det tyvärr inte går att besöka för stunden. Jag misstänker starkt att det kommer att dröja innan det känns säkert igen. Och så var det oron för framtiden. Men den är bäst att ta när den kommer, framtiden alltså.

Tack och lov skiner solen idag. Alltid något. Skall man må sådär så livar det alltid upp något. Dagen skall därför ägnas åt gräsklippning. Inte min egen gräsmatta då den tar runt fyra minuter att klippa med handjagare om man en fot i gips. Frågan min sambo, det var hon som utförde experimentet.

Nä, gräsmattan som skall tacklas idag är betydligt större. Den är dock ingenting jämfört med morgondagens monstruösa utmaning. En tomt på närmare en hektar varav en majoritet är gräsbeklädd. Tillgänglig maskin är en liten motorgräsklippare. Den större har gått sönder och behöver en reservdel från Italien. Ni kan själva gissa hur lätt det är att få tag i en sådan för stunden. 



"Italienare"


Vilket osökt för oss in på dagens EDC-knivar då de också är från Italien. Något lättare att få tag i kan man alltid hoppas. Ni som följer mig på Instagram känner säkert igen dem vid det här laget. Annars kan sägas att den översta är Lionsteels Rok. En kniv designad av Molletta. Under den syns en slipjoint från Viper vid namn Key. Bakom de slanka linjerna står VoxDesign eller Jesper Voxnaes. Båda är mycket sympatiska på lite olika vis.

Glad fredag go' vänner och håll er friska för allt i världen!


/ J - försöker lösa italienskt dilemma

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar