fredag 27 januari 2017

Fredags-EDC V


Idag kör vi med dubbla titaner! Eller njae, en är stor och en liten. Så en maffig dvärg och en stor titan är väl mer korrekt. Fast båda knivarna huvudsakligen tillverkade i titan. 

Det är "testing time" och inom kort kommer såväl recensioner på de här som på Spydercos Nirvana och lite annat smått och gott. Men dagen till ära så körs den här kombinationen. Ficklampan får hänga med då den används till att hitta cykellås i vintermörker men nu även fått utökade småroller när den ändå befinner sig i fickan. Sist användes den till att leta kommunmöbler i svart kallförråd.

 Det är en Thrunite och deras "Hi Ti"-modell i någon slags julutgåva. Hur som haver är den mycket bra i kategorin "AAA-lampor". Skall återkomma med en presentation av den!"Let's Run"


Båda knivarna från Knivshop.se kommer att behållas. De är var och en på sitt personliga vis riktiga juveler. De glittrar förföriskt där i knivgruset trots sitt kamouflagegrå yttre. Den ena och större med riktigt bra balans och ännu bättre ergonomi och den mindre med charm i stora mängder. Kanske mer charm än fulländat formgivning. Men den har något visst som tilltalar åtminstone mig. 

För den som inte helt känner igen dem trots ryktbart yttre är det Zero Tolerance 0220 Ansö och Spydercos Techno som ursprungligen var en Slyszdesign vid namn "Mouse"./ J - on the highway to helg

#aliaspostmortem #knivigtvarre 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar