onsdag 28 mars 2018

GLAD påsk!

Glad påsk verkar det bli. Med kraftig betoning på glad får sägas. Igår anlände nämligen ett paket och inte vilket paket som helst utan ett fyllt av godsaker som inte går att äta men väl värma hjärtat på vilken knivfanatiker som helst. 

Ett flertal fina fällknivar, en fastbladare och sist men sannerligen inte minst - en kinesisk kökskniv. För er som inte känner till kinesiska klyvare så påminner de lätt om köttyxor även om geometrin är långt därifrån. Vikten däremot ligger i närheten och den här passerar exempelvis tre och ett halvt hekto. Men en närmare presentation av den kniven följer, jag lovar. Extra roligt är att jag inte äger eller ens använt en dylik kniv tidigare. Här skall övas!

Det är inte var dag en sådan här hög ligger i brevlådan!


Sen på det privata planet skall tilläggas att det liksom det förra paketet från givaren som brukar önska vara anonym anlände i en tid när jag verkligen behövde något som kunde muntra upp. Tillvaron har inte varit så ljus som önskat på sistone. Jag behövde sannerligen något positivt att sysselsätta tankarna med. 

Glad påsk på er alla!!


/ J - påskkyckling gul
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar