torsdag 7 juni 2018

Dagens bild nr 151 "En drink"


Sommaren kom och ja, den har inte lämnat oss än i alla fall. Det var varmt redan nu på morgonen när jag cyklade till jobbet så även den här dagen artar sig. Frukostrast nu och en kopp kaffe till skall kunna slinka ned. En för att vakna - espresso i hemmet, en för att komma igång och en för fortsättningen. 

Men kaffe släcker inte törsten något vidare möjligen undantaget iskaffe. Därför en bild jag tog igår på något mer läskande. Titeln luras något då det inte alls är någon drink eller åtminstone en synnerligen alkoholfri sådan. I glaset återfinns mycket is, citron och fläderdricka. "A Drink"

Drinkpinnen känns nog igen då det är Spydercos utmärkta och tämligen kända Sage 2. För den som inte provat eller åtminstone klämt på någon av knivarna i den serien så rekommenderar jag det varmt. Nummer två gjordes som en hyllning till Chris Reeves utveckling av "RIL" eller Reeve Integral Lock mer känt som "ramlås/framelock". Varje kniv i serien är en homage till en låstyp och dess upphovsman. Även om det förstås kan diskuteras vem som uppfann vad. Men det är en annan fråga. 

Trevlig helg på er! Häll något kallt av valfri styrka i glaset och låt er väl smaka. 


/ J - livsnjutare

#aliaspostmortem #knivigtvarre 

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera