söndag 15 december 2019

Dagens bild nr 193 Hårda paket

Nu när det lackar mot jul är det dags att snacka paket och klappar. Vem önskar sig inte hårda paket? Kanske något med egg?

Och appropå det så har den här bilden har nått stor framgång på mitt Instagramkonto. En kombination av konst och kniv, eller KK som det heter!? Eh...eller kanske inte.

Statyetterna eller vad man skall kalla dem är gjorda av konstnären och tillika min f d svärfar Staffan G:son Lind och kallas "Hårda paket". Materialet är småländsk granit och järn. 



"Hard Parcels"


Kniven är min enda "årskniv" från Victorinox. De släpper sedan fem år tillbaka en begränsad upplaga av sina Aloxmodeller Classic, Cadet och Pioneer. Det som utmärker dem är en för året unik färg. 2019 har en guld/champagnenyans. En riktigt snygg färg i mitt tycke, inte så "blingig" eftersom den är nedtonad. 

Anledningen till köpet var mest att jag alltid velat ha en Pioneer och hittade den här på rea till ungefär samma eller snarare något lägre pris än originalversionen. Förträfflig liten kniv med undantaget för nyckelrings-/fånglinefästet som är irriterande. 


/ J - undrar om allt som glimmar är guld?

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar