fredag 6 december 2019

Fredags-EDC LII

Nu skall vi tala väder! På allvar faktiskt. Jag är hjärtinnerligen trött på det här jäkla mörket. Växjö, där jag råkar bo, var på väg att slå nytt bottenrekord i antal soltimmar för november. Tidigare rekord var 5 timmar (från 1995) och vi hade länge under tre. Men så efter 29,5 dagar så bröt solen igenom molntäcket. Strålande sol i en och en halv dag.

Lite snö därtill och tillvaron såg ljusare ut för ett ögonblick. Det varade just så länge, ett ögonblick. Sen smälte snön och nu är det extremvarmt för årstiden. Ja och så är det mörkt också. Förbannat mörkt. Det var det jag ville illustrera med dagens EDC-bild. 

Det dagsljus vi har


Kniven på bild är min första kniv från Bestech. Den långa slanka "Fanga" designad av Kombou som han kallar sig. Han insåg väl att inte alla kan stava till Grzegorz Grabarski. Efternamnet är lätt nog men polacker gillar sina z.

Eftersom den är riktigt stor så kompletteras den med en mer socialt accepterad kniv i och med Victorinox Army 2. Ljuset står som vanligt min Thrunite för och skriver gör jag med T5Ti Halberd från Fenix Flashlights, apropå ficklampor. 

Eller i ärlighetens namn skriver jag mest på tangentbord. Men det ser inte lika snyggt ut på EDC-bilder. 

GLAD FREDAG PÅ ER!

/ J - söker ljuset

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar