tisdag 15 oktober 2024

Dagens bild nr 279 "Höstfan"

Jag har in i det längsta försökt förneka det och hävda att det är sensommar, brittsommar och allt vad det kan tänkas heta. Men det är det inte. Det är HÖST. Ett mycket otäckt ord. 

Naturen hävdar det med bestämdhet genom att bakom allt det där grå som nästan hela tiden är allestädes närvarande locka med dämpade färger i brunt ackompanjerade av färgexplosioner i rött och gult. Det är säkert vackert. 

"Höstfan"


Sedan var det mitt mående och humör. Det är nästan ett säkrare tecken än att träden halvdör. Höstdeppighet som ett brev på posten. Det väger tungt på psyket och påverkar allt i tillvaron. Håller mig därför till knivar då de inte är särskilt känslosamma av sig. Ett neutralt ämne. 

MKM Maximo


Appropå just det ämnet så är kniven på bilden en italiensk historia. Den är döpt till Maximo och är designad av ingen mindre än Bob Terzuola. För er som kan era knivmakare så känns linjerna förmodligen igen. Märket är MKM och bakom den förkortningen gömmet sig MIKITA vilket är ett konglomerat av stora tillverkare i Maniago. Mer om det senare då kniven kommer att bli recenserad inom kort!


/ J - going down, down, down

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar