måndag 10 augusti 2020

Spyderco "GAW"

Alla kanske inte är bekanta med vad uttrycket "GAW" står för då det råkar vara en engelsk mer eller mindre accepterad förkortning för Give Away. Eller på ren svenska en utlottning av något slag. Men eftersom den här specifika utlottningen äger rum via Instagram får man ta till lite utrikiska! 

Men hur som haver det är med stolthet jag kan presentera ett samarbete mellan mig och Spyderco Sverige som innebär att jag står för det tekniska och de för priserna. 
GAW-Spyderco-Sverige
1a pris, 1 st Spyderco Atlantic Salt (Foto: Elin Bogstad)



Priserna är två stycken knivar från Spyderco samt ett samlarmynt. 

1. Första pris, 1 st Spyderco C89SBK - Atlantic Salt räddningskniv
2. Andra pris, 1 st Spyderco K04SBK - Allkniv för köket
3. Tredje pris, 1 st Spydercoin

Villkoren för att delta i utlottningen är tämligen enkla. Den första oskrivna regeln är förstås att du måste ha ett Instagram-konto då det är där anmälningarna sker. Vidare gäller följande:

  • Gilla och kommentera "GAW"-inlägget
  • Du måste följa både mitt och naturligtvis Spyderco Sveriges Instagram-konton
  • Du måste tagga minst en vän i kommentaren

Sedan var det egentligen inga fler regler men det bör noteras att du måste ha en postadress i Sverige då priserna skickas direkt från Spyderco Sverige till de lyckliga vinnarna. Det kan också sägas att du hemskt gärna får kommentera mer än en gång men det resulterar bara i en "lott" och att rena "GAW"-konton inte accepteras.
Samtliga priser från Spyderco (Foto: Elin Bogstad)


Dragningen sker om två veckor, klockan 00.00 2020-0819 och till hjälp tar jag som vanligt en slumptalsgenerator från Random.org. Hoppas in och delta vetja, det kostar inget så lycka till!!


/ J - i lotteritagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar