lördag 1 augusti 2020

Så var det augusti igen

Trots alla hemskheter i världen så går tiden sin gilla gång. Eller det vete tusan förresten, ingen vet ens vad tid är så följaktligen är det svårt att uttala sig om dess riktning och uppträdande. 

Men om den nu verkligen går verkar det som tiden dock fått sig en spark av en grov känga och haltar fram. Ur led är tidens knä i coronatider. Det känns i alla fall som att tiden går långsammare, folkskygga, isolerade och instängda som vi blivit.

Då kan det konstateras att skogspromenader och friluftsliv är utmärkta aktivitetet inte bara för att de kan göras i ensamhet utan för att man kan testa knivar under tiden. Att senare skriva om dem är inte heller det något som bäst göres i en folkmassa. Därmed kan jag sätta stämpeln "Covid-19-säkrad" på mina recensioner. 

Typiska augustibjekt från AKC, Victorinox, Al Mar, Medford, Steel Will och Vipper


Ett antal dylika lär det bli nu i augusti och jag kan utlova en mycket varierad kompott. Knivarna som skall avhandlas är av olika typer och stilar samt återfinns i varierande prisklasser. Eller vad sägs om någon eller kanske några Victorinox, en OTF från AKC, en midtech från Medford, en danskdesignad italienare från Viper, ytterligare någon representant till från Al Mar och sist men inte minst en spetsig sak från Steel Will

Utöver recensioner utlovas någon "Dagens bild" och förstås "Fredags-EDC". Därtill plitar jag på en kommentar om begagnatpriser och ett utlåtande om kundservice från både en återförsäljare och ett knivmärke i samband med bristande kvalitetskontroll. 

Det är om tiden räcker till vill säga. Fast jag borde hinna med mer om den nu verkligen går långsamt eller hur?


/ J - tidvill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar