torsdag 20 augusti 2020

Sverige...vi har ett resultat!

Spyderco Sverige stod för priserna och jag för det tekniska och utgången av ett sådant samarbete kan bara bli bra. I alla fall om jag får säga det själv, och det får jag. Nous, douze points! Ursäkta min franska.

Hur som haver, vi har tre vinnare i vår "GAW" på Instagram. Chanserna att vinna var goda då hela tre priser fanns att dela ut. Första priset var en Spyderco Atlantic Salt räddningskniv, andra priset en allkniv för köket och tredje pris ett samlarmynt. 

De fina priserna från Spyderco Sverige 


Fru Fortuna ville ha det på följande vis:

  • 1a pris: inteskoja_  a k a Stefan
  • 2a pris: dan_toxico a k a Dan
  • 3e pris: lovely_knives 


Förfarandet gick till som följer. Samtliga deltagares inlägg kopierades från originalinlägget på IG varefter de numrerades. Listan uppgick till inalles 67 deltagarare. Av dem drogs först tredje plats varpå den personen avlägsnades från listan. Därefter upprepades samma procedur med plats två och slutligen ett. För dragningen användes en slumptalsgenerator från Random.org

Därefter kontrollerades att personerna uppfyllde de tre kriterierna som fanns uppställda, att följa mig @knivesbikes och Spyderco Sverige på Instagram samt ha rekommenderat inlägget till ytterligare minst en person. 

De lyckliga vinnarna är meddelade och till er andra vill jag bara önska lycka till nästa gång. Jag lär komma tillbaks med något liknande. 


/ J - Fru Fortunas förtrogne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar