fredag 6 september 2024

Dagens bild nr 278 "Septembersol"

Sommaren är här! Eller något, kalendern säger en sak och termometern något annat. Jag vet inte om jag skall vara rädd för vändningen klimatet har börjat ta eller om jag skall njuta av stunden. 

Med tanke på att det är fredag och solen skiner får det bli det sistnämnda. Halva arbetsdagen har gått och jag har serverat kollegor och deltagare en Pytt Bellman. En stuvad pyttipanna. Gjord på färsbiffar, lök, potatis och en rejäl slurk grädde. Till det solstekta ägg och naturligtvis rödbetor. 

Brisas fastbladade version av modellen PK70


Knivlivet är synnerligen aktivt för tillfället. Det kastas en hel del kniv om dagarna då jag för närvarande är gräsänkling vid ett par tillfällen per vecka. Och eftersom vädret behagar vara som det är blir det även lite generellt uteliv. Dock inget campande av något anledning. Det måste rådas bot på. Inte EN enda tältnatt i år. Inte än så länge i alla fall. 

Men en liten praktisk fastbladare är aldrig fel och det är en sådan ni ser på bild. En finsk kniv som är en fastbladad tolkning av en äldre slip joint som Brisa hade på programmet tidigare. 



/ J - mitt i solen

#knivesandbikes #knivigtvarre 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar