tisdag 7 juni 2016

Dagens bild nr 44 "Många intressen"

Det hade underlättat om man bara hade haft ett intresse. Tänk att kunna fokusera de få monetära medel man har tillgång till i en riktning. Många knivar hade det blivit eller fina cyklar kanske. Det beror på. 

Sen var det allt annat som är kul i livet. Fast det kanske är tur att man inte är helt insnöad på ett område. Man hade nog varit en tråkigare person då misstänker jag. 


"Multiple Interests"


Bilden illustrerar två av de intressen som är mest påtagliga i mitt fall - cykling och knivar. Det finns förstås fler men de här två syns mest i och med att de är föremål för var sin blogg. 

Glasögonen är för övrigt mina "finglasögon". De används inte när det skall partajas i lerhål eller forceras genom granplanteringar med cykeln. Det är ett par Oakley Lockpath. Sen innehar jag även ett par kinakopior av dem fast med svart båge. 

VA!? Kopior!? Ja, just det...för de där lerhålen när man kanske inte vill riskera att förstöra ett par solglasögon för över två och ett halvt papp. Det är dylika tillfällen man har dem till för er som inte förstår. Men som ni ser, det stör inte försäljningen av "dyrglasögon", jag har ett par, tre Oakley till och föredrar dem framför kopior av flera skäl. 

Av samma anledning kan man inneha kloner av knivar för övrigt. För att pröva på om det är något att ha. Även det har jag några stycken! Kniven på bilden är emellertid synnerligen original och är en Spyderco Manix 2 LW.


/ J - originalet

#aliaspostmortem #knivigtvarre 

2 kommentarer:

 1. Anders Appelq8 juni 2016 02:28

  Cycology gör grymma kallingar. Mina favoriter just nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Några dylika äger jag inte! :-) Men väl ett par cykeltröjor, ett flertal t-shirts och en väska. Riktigt förtjust i deras grejor. Såväl kvalité som design!

   Radera