måndag 27 mars 2023

Dagens bild nr 268 "Hån"

Nu skall vi f-n snacka väder och det är inte småprat i bussen utan allvar. Jag lägger in en protest eller kanske till och med ett veto mot tingens rådande ordning. Visst, solfan skiner idag men det har den inte mycket för med bortåt tio jävla minus inatt igen. Det är för tusan i slutet av mars nu. Jag vill ha vår! Jag vill kasta kniv. Den här delen av landet skall inte ha snö längre och det var vitt igår innan skiten regnade bort. Sen bytte landskapet utseende igen med klart väder och kyla.  

En blek sol gör allt för att narras, det är inte vår på riktigt


Jag har i desperation försökt att kasta kniv vid två tillfällen tidigare i år när det var aningen varmare. Första gången ledde till att knivarna studsade baklänges ur de genomfrusna tavlorna och när jag till slut lyckades sätta dem gick en spets av. Andra försöket gick mest ut på att jag hade en kniv med mig på en skogspromenad och försökte leta upp döda träd som inte såg alltför djupfrysta ut. Det gick sådär. Inte direkt ett träningspass om man säger så. 

"Hån" är vad det är. Att locka till knivkastning och sedan är allt djupfryst. Yggdrasil Forge Ullr XL ute på äventyr


Kniven jag använde sist var den här kallad Ullr XL. En kniv från engelska Yggdrasil Forge. En dolk som redan de första kasten avslöjar fungerar utmärkt till såväl no spin som half spin-tekniker. 

Som den första bilden visar så var förvisso himlen klar den där dagen men det är fortfarande kallt som sagt. Därmed får den riktiga invigningen jämte testande av de olika modellerna från Yggdrasil anstå tills vidare. Men frustrerande är det. 


Yggdrasil Forge




/ J - otålig

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar