torsdag 1 juni 2023

Det lär vara sommar...

Nu skriver vi juni månad och sommaren är här på riktigt. Eller rättare sagt, den fortsätter. Meteorologiskt har det nämligen varit sommar ett bra tag här i södra Sverige. Om jag inte missminner mig är definitionen att det skall vara varmare än tio grader mer än fem dygn i sträck. Eller nej förresten, "varaktigt" tror jag är ordet som används hos SMHI. I enlighet med det har det varit sommar en stor del av maj i de här krokarna. 

Det märks kan jag säga. Mest på hur många timmar knivkastning det blivit. Jag för bok över den aktiviteten. Det kunde också skönjas här på bloggen under föregående månad. Det hanns inte med tillnärmelsevis så många saker som jag tänkt. Färre recensioner och annat som jag velat sätta på pränt. 

Till och med knivarna njuter av vädret. MKM Hero i fullt solsken


Med det i bakhuvudet skall jag inte göra upp alltför vidlyftiga planer och lova för mycket inför den kommande perioden. Men det jag TÄNKT är att hinna med recensioner av knivar från Civivi, Zitoon Knives, MKM, Camillus och CRKT. Även det lät ambitiöst inser jag. 

Särskilt som andra aktiviteter också hägrar däribland cykling som ju är mitt andra stora intresse. Det delar den egenskapen med knivkastning att det kräver sin tid. 

Hur som haver, väl mött under sommaren!


/ J - eder kniviot i etern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar