onsdag 1 juli 2020

Trots att det är semestertider

På morgontrafiken kan jag se att delar av världen, åtmistone där jag bor, har semester. Bilarna är färre vilket resulterar i princip fri väg till jobbet. Tyvärr har jag inte kunnat cykla på ett bra tag på grund av ett överjäkligt ryggskott som dessutom inte vill släppa helt trots besök på akuten, ohemula mängder medicin och hjälp av sjukgymnast. 

Då är det trevligt att muntra upp sig med lite knivar och som den uppmärksamme läsaren noterat har det på sistone dykt en rad inlägg med rubriken "Ny kniv" här på bloggen. Således finns det en hel del att fundera över och inte minst recensera. Med andra ord kan ni se fram emot att ett flertal knivar hamnar under luppen även kommande månad. 


Ett annat kapitel, nu vänder vi blad och skriver juli

Några av de knivar som är redo för slutgranskning är Al Mar Falcon Classic, Benchmade Bugout, Two Sun Bronc, Lionsteel TM1 och sist och faktiskt minst, Medford Der Hund. En tämligen blandad kompott med andra ord. 

Utöver det blir det högst troligt någon fundering kring något ämne som råkar vara (mer eller mindre) aktuellt, "Dagens bild" och förstås "Fredags-EDC" och annat smått och gott. Så trots att det är semestertider händer det mycket här på bloggen!

Så väl mött i etern go' vänner!

/ J - oböjlig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar