fredag 12 november 2021

Dagens bild nr 249 "Oh Dium"


Storleken varierar. Eh, det där lät fel. Storleken på de knivar jag kånkar omkring på varierar skulle det stå. Men tusan, det är fredag och jag har inte sovit ordentligt på över en vecka. Tyvärr lider jag av tämligen grav sömnapné och väntar på medicinsk hjälp för det. Så vare sig huvudet eller fingrarna är helt med idag.

Men i övrigt är det en strålande fredag av vad jag kan utläsa genom det måttligt rena fönstret. Till och med solen behagar titta in på en eftermiddagskaffe, åtminstone i små doser. Själv tänkte jag, inte helt ovanligt nuförtiden, ägna en del av dagen åt knivkastning. Skall man bli bättre får man öva!

Civivi Odium i skogen på en trädgren
"Oh Dium"


Men vad gäller just storlekar så har mindre knivar varit på tapeten ett tag. I fickan hittas för tillfället en liten Victorinox Evo Wood och en nästan lika liten fastbladare från Brisa, deras Scara 60. Flera av de knivar jag nyligen presenterat har också dragit åt det mindre hållet. Knivar som Civivi Lumi och Mini Elementum till exempel. På bilden är det dock en annan Civivi, närmare bestämt Odium. En liten sympatisk kniv designad av Ferrum Forge. 

Med det vill jag tillönska eder alla en synnerligen angenäm fredag!


/ J - sömnig

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar