fredag 11 november 2022

Fredags-EDC CX

En efterlysning, har någon sett fem dagar flyga förbi? Veckan som förflöt, vart tog den vägen? Fan har nog börjat bli gammal eftersom jag tycker att tiden försvinner. Men i vilket fall som helst är det fredag igen.

En rätt tidig sådan blev det. Jag skjutsade min bättre hälft till skolan. Hon ämnar bli kock och har idag praktiskt prov på kursen "matlagning 4" och hade lite attiraljer med sig som hade varit otympliga att cykla med. Blanda annat en vakuummaskin och inte minst en knivväska. 

Stackars mig som var tvungen att bland annat provsmaka en mjölkchokladmousse hela gårdagskvällen Den var en komponent som provlagades eftersom den ingår i dagens efterrätt som även inkluderar saker som hallonsoppa och chokladtryffel. Sådant kräver sin tribut. Jag är trött idag. 

"Väldigt olika"


I fickan hittas en kniv tillverkad i italien och ytterligare en sitter i en jackficka. Exempel på kolfibers många ansikten skulle den här bilden kunnat ha döpts till. De här två knivarna från Fox Knives är designade av en fransman respektive en dansk vilket gör det hela tämligen internationellt. För den inbitne knivfantasten är namnen inte okända men högst troligen mer obekanta för alla andra. Bakom den större kniven kallad Shadow står Bastien Coves som är mannen bakom Bastinelli Knives och den mindre kniven, Tur, är designad av Jesper Voxnaes. Och så en ficklampa, alltid en ficklampa så här års. Den användes så sent som för en halvtimme sedan för att lysa under bilen då jag fick för mig att den läckt olja. Det visade sig som tur var vara en äldre fläck som jag sett. 

Med det vill jag tillönska alla en riktigt trevlig fredag och en god helg!


/ J - firar fredag

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar