fredag 22 september 2023

Fredags-EDC "En ficka full av fåglar"

Nu har det gått skam på torra land! Så här får det inte bara vara. Det har gått så långt att mina inlägg är efterfrågade. En vän undrade häromdagen var mina "Fredags-EDC" tagit vägen. Tydligen var de lämpade att avnjuta lagom till kaffepausen på jobbet. En sådan direkt uppmaning kan inte motstås så på begäran, åtminstone från en person, är de nu tillbaka!

Det är egentligen inte så att vare sig de eller andra stående inlägg har försvunnit här från bloggen. Det förhåller sig helt enkelt så att jag har lite mer att göra än tidigare. Dels så håller jag på att trappa upp i tid på jobbet men den stora orsaken stavas "s o m m a r". Jo, tro det eller ej men mellan regnskurarna har det faktiskt varit en sådan. En stor del av den har jag faktiskt befunnit mig utomhus. Istället för att sitta inne vid datorn har tiden tillbringats med saker som utflykter, bad och inte minst jäkligt mycket knivkastning. Jag har varit inne i en period kanske en konstnär skulle sagt. 

Jag har haft min sturm und drang vad gäller knivkastning helt enkelt. Hylla naturen! Genom att sätta en kniv i den. Men inom kort kommer tiden på året då jag drar mig inomhus. Fast tur att man inte bor i Kiruna...snökaos, i september!

"A Pocketful of Birds"


Naturen är inte så närvarande i dagens "EDC" däremot. Jag placerar uttrycket inom citationstecken då jag värjer mig lite mot det. Dels bär jag inget "varje dag" med undantag för en viss ring och ett halsband och dels föredrar jag svenska uttryck om sådana finnes. Men nu gör det inte det så every day carry får det bli. 

Men fåglar är det i fickan, en hel jäkla flock pingviner från QSPMini Penguin ser ni öppnad och just det här är versionen med jade eller naturlig Micarta. Sedan har ni titanutförandet av originalet samt inte minst (hö hö) den stora Penguin Plus. Den modellen har dessutom blad i 20CV för att lyxa till det. 

Varför tre kanske någon undrar. Det råkade bli så, en i väskan, en i höger ficka och en i jackan. 

Go' fredag på er allihop!


/ J - fredagomanen

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar