fredag 11 september 2020

Fredags-EDC LXIX

Fredagssolen gryr tydligen över sargade själar också. Ibland har livet en tendens att ge en skrevsparkar. Och inte får man fem minuters time-out som i UFC heller. Istället passar fanskapet på att leverera en uppercut följt av ett knä när man står där framåtböjd. Oschysst är bara förnamnet. 

Ett sätt att hantera motgångar är att fly in i intressen. Det är på det viset jag hanterar det hela för tillfället. Det ger mycket fokus knivar och cyklar för tillfället. Det temat passar mitt instagramkonto "Knivesandbikes" mycket bra. Vete tusan om jag inte skulle ta upp schackspelandet också. Det kan man lägga hur mycket tid som helst på. 

Steel Will Mini Tasso-ZT 0230-Victorinox Classic
"Small, Smaller, Smallest"


Dagen till ära ägnar jag mig åt komparation. Liten, mindre, minst fick den här bilden heta på utrikiska. Mycket beroende på att den största av knivarna, Steel Wills Mini Tasso inte är särskilt stor. Den mäter strax över arton centimeter utfälld. Det är för övrigt en liten lyxkniv gjord i toppmaterial och med ett eget och innovativt lås kallat ANT-Lock. 

Ännu mindre är den Ansødesignade 0230 från ZT. En slipjoint som mäter under sexton centimeter utfälld. Minstingen i gänget är förstås en representant från Victorinox och i det här fallet deras Classic i Alox-utförande.

Glad fredag på er!!


/ J 

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar