fredag 18 december 2020

Fredags-EDC LXXIX

Det blev många X i det romerska talet som markerar att det här är det 79e inlägget under den här rubriken, "Fredags-EDC". Tiden går fort när man har roligt sägs det. 

Men det vete tusan hur roligt någonting är just nu. Vare sig världsläget eller Corona-situationen är något som man känner att hurra för. Alla sätter sin tillit till vaccinen och visst kommer de att fungera. Men tyvärr ligger det ett tag framåt i tiden tills de är distribuerade och har fått önskad effekt och under tiden gäller det att vi alla hjälps åt efter bästa förmåga. Det innebär för min del att det jobbas hemifrån och att jag i princip inte träffar några människor alls utanför de allra närmaste i den lilla sfär som är min "coronabubbla". 

"The Knot"


I ett desperat försök att muntra upp mig själv djupdyker jag i de flesta intressen jag har. Däribland knivar. Just för stunden är det Civivi som gäller. I det här tre goda exempel på vad de kan erbjuda. Ni hittar den omedelbara succén Elementum, en ovanligt lång slipjoint i Fracture och inte minst den senaste i samlingen för min del, Ortis

Ta väl hand om er go' vänner och håll både er och era medmänniskor friska!


/ J - dyker

#knivesandbikes  #knivigtvarre 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar