onsdag 11 augusti 2021

Ny kniv - Victorinox Classic Alox Limited Edition 2021

För någon dag sedan presenterade jag ett nytillskott till samlingen i form av Victorinox Pioneer X och nu är det dags för nästa årskniv. Den här gången är det minstingen med det passande namnet Classic

Victorinox Classic Alox Limited Edition 2021


Skillnaden från andra Classic i Alox-serien är enbart färgen så för den som letar efter nyheter därvidlag letar förgäves. Kniven bjuder på det vanliga, det vill säga ett knivblad, en sax och en nagelfil/nagelpetare där den senare även dubblerar som instrumentmejsel. Inte så många verktyg måhända men det räcker till det mesta småpill i vardagen och kniven väger inte mer än 17 gram kan väl tilläggas. 

Istället är allt koncentrerat kring den lysande färgen som på den här upplagan är en orange nyans som fått det illustra namnet "Tiger Orange". En mycket slående färg som tilltalade mig inte minst som orange ingår i klubbemblemet till Lammhultcyklisterna samt mitt favoritlag i NFL Denver Broncos. Ja, och för den som gillar hockey så är det även Växjö Lakers färg även om jag personligen inte fäster mig så mycket vid det. Men det är ju där jag bor!

Håll med om att det är en slående färg!




/ J 

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar