måndag 1 mars 2021

Sköna mars välkommen...

...var det aldrig någon som skaldade, nej. Snarare är det en månad som inte sällan tenderar att vara extremt velig. Skall det vara vinter eller skall det vara vår? Minus- eller plusgrader på nätterna? Där jag bor har de senaste veckorna varit extrema när det gäller omkastningar i väder. De fick min far att utbrista att han aldrig varit med om en sådan kort vinter. Från närmare tjugo minusgrader ett par nätter för att tio dagar senare vara tio grader varmt. Över tjugofem graders skillnad!

Och innan smällkylan kom hade det börjat växa i trädgården. Det har det nu fortsatt med och några blommor är i full fart med att lysa upp tillvaron. En av dem gick av och fick därför vara med på bild. 

"Och mars"


Lyser upp tillvaron gör även den här färgglada kniven från ANV Knives. Förutom att den försedd med rött handtag så är även de flesta egenskaper synnerligen sympatiska. Om det plägar jag förtälja inom några dagar då som bäst plitar på recensionen av den kniven. 

Utöver det så finns det många nya knivar att tala och skriva om. Det blir recensioner av knivar från så skilda märken som Brisa, SRM, Lionsteel och Al Mar. Sedan väntar jag hem några fler modeller från Spanien, någon italienare från Viper, något ovanligare från Victorinox och inte minst representanter för både SOG och Pro-Tech minsann!

Våren och knivvåren fortsätter vad det verkar! Det är väl tur det i desssa fördömda tider. Det gäller att hålla sig sysselsatt när man inte kan hälsa på folk som vanligt. 


/ J - sysselsatt

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar