söndag 2 februari 2020

Det har hunnit bli februari

En sak som jag försöker notera vid varje månadskifte är vilka födelsedagar som kan tänkas infalla under den närmsta tiden. Sen glömmer jag tyvärr en hel del av dem ändå. På det viset är jag en social katastrof. Men en ansats gör jag faktiskt!

Men förutom det försöker jag även upprätta en liten lista i mitt huvud på vad som kan tänkas hända ett par veckor framåt. Just på den här sidan är det den knivigare delen av tillvaron som får utrymme. Så frågan är då vad som händer här inom kort?

Snart dags att diskutera den här kniven, Lionsteel Gitano

Svaret på den frågan är: en hel del!

Bland annat väntar jag hem in min första nya kniv för året. Bara en sådan sak! Jag kan avslöja så mycket att den kommer från Italien. Sen kommer jag i samarbete med Wanderoo presentera ett för mig helt nytt märke "CH-Knives". Jag har hört talas om dem förut och vet att ägandet där har med brödraskap och ett annat mer känt kinesiskt märke att göra. Men de något komplicerade turerna skall avhandlas framöver. Ett annat märke jag inte äger värst många knivar från är italienska Fox. Även från dem väntas ett litet paket. 

Sen står eller kanske ligger en rad knivar redo för presentation. Några har jag testat, andra är under utvärdering och ett par plitar jag recensioner på. Men det handlar om knivar från Lionsteel, Civivi, Two Sun och Maserin

Naturligtvis fortsätter mina serier "Fredags-EDC" och "Dagens bild" som vanligt. Sen har jag all ambition att publicera en fortsättning på min serie "Lås" också. Det har efterfrågats av ett par glada läsare. Men ibland räcker inte tiden till helt enkelt.

Fast med tanke på att det är skottår och att februari har en dag extra borde jag hinna med en kniv till!!


/ J - skrivarmyra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar