fredag 23 oktober 2020

Fredags-EDC LXXV "Bison och Evolutionen"

Det blåser bitvis rätt friskt i de här trakterna. Mestadels rak motvind, åtminstone när jag skall iväg på morgonen eftersom vindriktningen oftast är syd/sydväst. Således startades dagen med extra motion vare sig det var önskat eller ej. Cykeln var klart piggare än jag och hastade genom rondellerna. Det var bara att greppa styret och hänga kvar. 

Väl framme upptäcktes att terminalglasen jag inte hittade imorse trots allt ligger kvar därhemma. Blir att med lätt högfärdig min kika upp i taket för att få nytta av de progressiva. Ett faktum som inte bättrade på den huvudvärk jag vaknade med. 

Därför, TGIF!

Dagar som de här behöver man komma ut. Som tur var blir det tidigt avslut idag och därefter kommer jag att försvinna in bland sten och stammar, mossa och sjöar. Skogen lockar!

"Bison and the Evolution"

Med på exkursionen finns några nyanlända kompanjoner. Störst är en utelivsälskande kines vid namn Bison kommandes från QSP samt en Schweizare och alpinist vid namn Evolution S18. Sympatiska herrar vad det verkar. En av dem är mer rättfram och en smula, skall vi säga bufflig, till karaktären. Den andra är mer finurlig med ett kort eller två i rockärmen vad det verkar. 

Den tredje av de vise männen framstår som rena ljushuvudet i sammanhanget. Mr O. Baton lyser upp tillvaron med ett skämt eller två. Han är större än vad formatet antyder vet jag vid det här laget. Och tur är väl det. Oss emellan är han jäkligt kort i rocken annars. 

Det verkar som vi blir ett muntert sällskap. 

Ha nu en bra fredag även ni go' vänner!!


/ J - söker sig ut

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar