söndag 25 oktober 2020

Dagens bild nr 231 "Färg"

Mer höstfärger blir det idag. Bilden är tagen den 20 oktober och bladen på blåbärsbusken i trädgården är illröda. Men det hindrar inte att det fortfarande finns blåbär som inte mognat än. Ur led är tiden! Eller åtminstone bären. 

"Färg"



Nästan lika färgglad är den här lille gynnaren från Two Sun Knives kallad....tja, ingenting men modellbeteckningen är i alla fall TS32. Det var så tidigt i deras produktion att de inte kommit sig för att döpa modellerna än. På den tiden var inte heller deras designers kända vare sig det handlade "in-house" eller inhyrt folk. Annat är det nuförtiden. Dessutom tror jag att det är den enda kniven från dem som förekommer med ett runt hål i bladet. Det av känd anledning. Det kan leda tankarna till något annat märke och med anledning av det använder sig inte Two Sun av den formen på hål.  

Modellen är dock helt egen och mycket intressant. Helt i titan med ett mycket arbetat handtag med välvda och frästa sidor med två olika mönster och två olika anodiseringar. Kniven är mycket liten och den saknar därför clip. Ett litet men aggressivt talon-blad i D2 avrundar det hela. 


/ J - bärplockaren

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar