fredag 27 november 2020

Fredags-EDC LXXVII

Det här året, kan det inte bara gå och dö? Jag börjar tröttna på det mesta nu. Mig själv, vädret, mörkret och den här tiden samt hela 2020. Att inte få träffa de man vill och hälsa på familj, vänner och bekanta tar på humöret för min del. Särskilt när jag inte kan träna som jag tänkt heller. Allt sammantaget läggs på hög. Särskilt när jag till och med har familj som fått Covid. Inte roligt alls! 

Det är bara konstatera att den här julen kommer att bli annorlunda än den brukar för många människor. Men å andra sidan gör det inte mig något som jag känner för tillfället. Vad mig anbelangar så kan man lika gärna hoppa över det hela. Men något litet jäkla juljus får det väl tändas. 

Victorinox Cadet Alox som EDC-kniv
Victorinox Cadet


Och kanske måste man köpa sig en julekniv? Fan vet, men en sak vet jag och det är att i fickan återfinns för tillfället en Victorinox Cadet. Min enda EDC-kniv för tillfället. Å andra sidan sitter jag hemma och skriver idag så det vete tusan hur man skall räkna. Jag har några hundra knivar inom armlängds avstånd, räknas de som "EDC" då? 

Men jag har faktiskt hunnit med att använda den lilla Cadeten två gånger innan frukost! Båda gångerna för förpackningsöppning, först kaffe sedan ost. 

En recension av den kniven är för övrigt det jag sitter och skriver på!


/ J - vill dra täcket över huvudet 

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar