fredag 6 november 2020

Dagens bild nr 233 Färg - gul

Gult är fult. Eller ja, det hette så när man var liten. Nu tycker jag nog att pippigul kan vara lite kul! Tänk er en Lamborghini i den färgen till exempel. Fast nu ligger en liten fällkniv från Victorinox mer inom mina budgetramar så det fick bli det istället. 

Den matchas för övrigt av hösten som är gul även den vad det verkar. Gul och snart slut. Det lär inte dröja länge innan snön faller även här i södern. Bara för att töa och slaska bort dagen efter som brukligt är nuförtiden. 

Victorinox Evolution Grip S18
"Color - Yellow"

Modellen är den av mig nyligen presenterade Victorinox Evolution Grip S18. En modell som förutom sin färg kännetecknas av de formade sidorna som namnet på kniven skvallrar om samt att bladet har lås. I det här fallet rör det sig om en rätt stabil lock back-konstruktion som fiffigt manövreras via det handtag som syns sticka ut på undersidan av handtaget. 

Det är för övrigt det som skiljer den från den vanliga "Evolution 18"-modellen. Vad gäller verktygsuppsättning är båda på topp inom sin kategori och det innebär 15 olika funktioner i det här fallet. De har både såg och sax till exempel samt den ryggmonterade korkskruven ersatt med en kraftig stjärnmejsel. 

En liten verktygslåda helt enkelt. Och så var den ju gul!



/ J - yellowmellow

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar