fredag 11 februari 2022

Fredags-EDC XCVI "Glöm det"


På mitt Instagramkonto döpte jag bilden till "Forget it" med hänvisning till anvädning av glasögonen. Varför jag har solglasögon  med  mig idag kan först framstå som ett mysterium med tanke på att det faller snöblandat regn från himlen. Men orsaken är enkel, de låg i sitt fodral i väskan. 

Men det kan väl tilläggas att solen tittar fram mellan grå skyar med jämna mellanrum. Det bådar gott, kanske hinns det med lite knivkastning i eftermiddag trots allt. Fast vid närmare eftertanke är det tveksamt med tanke på att jag skall iväg på ett sjuttioårskalas också. Farsgubben har behagat fylla år och det skall firas, kanske inte i dagarna tre men ändå. 

"Glöm det"


Förutom de troligtvis överflödiga glasögonen hittas idag på min person en styck kniv från tjeckiska ANV Knives. Modellen kallas rätt och slätt för Z200 och är en sympatisk liten gynnare med G10 handtag och ett blad i Sleipner-stål. Sedan kan den här kniven byggas ihop lite som man vill när den beställs. ANV kör med ett system där du väljer bladbeläggning, material i handtaget, färg på handtaget och till och med lås till viss del. Det vill säga väljer du duraluminiumalternativet så kommer den med ett ramlås istället för en liner lock som här. Hur som haver en kul idé som ger stor frihet i att åstadkomma den kniv du önskar.

Appropå frihet så sitter jag fastlåst vid en dator med lurar på för att inte höra radion som är på i restaurangköket en bit bort. De lyssnar nämligen på en sändning av den OS-skidåkning jag själv har spelat in och ämnar se när jag kommer hem. Jag vill INTE hör resultaten i förväg. 

Ha en underbar fredag go' vänner!!


/ J - solskensoptimisten

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar