fredag 17 juni 2022

Fredags-EDC CIII


Tänk om saker och ting bara kunde fungera? Hur sympatiskt vore inte det? I förrgår var det en sådan dag när inget riktigt ville sig. Bland annat var det en ny box, förlåt hub till TV:n som skulle installeras. Allt var väl och bra förutom att det inte gick. Förs trodde jag att det var motsvarande "SBT"-skit bakom tangenterna, men först efter att såväl min sambo och en trevlig herre från Tele2s kundtjänst jobbat häcken av sig i två timmar så var det till slut löst. Och så jag på ett hörn förstås. Nu har vi TV igen. 

Det är en jäkla tur att de numera kan fjärrstyra kameran på mobilen så de faktiskt kan se vad man gör och inte enbart  behöva lita på kunden när  det sägs att sladden sitter på rätt ställe. Fast det gjorde den. Problemet var mer av karaktären som löstes med metoden "vi startar om processen fyra gånger för det borde gå".

Sedan var det knivar. Det borde väl vara enklare att hantera kan man tycka. De skall ju ändå inte installeras. Men i det här fallet har ett paket har anlänt Sverige lät tullen meddela mig. Eller snarare Postnords tullavdelning i Örebro för att vara korrekt. De kräver en hel del information från mig för att vidarebefordra försändelsen. De litar tydligen inte på det som faktiskt står på paketet. 

Problemet är bara att jag inte vet vem som skickat det. Således är deras krav på innehållsförteckning, pris, kvitto, orderbekräftelse och annat helt omöjligt att svara på. Jag har fått ett paket men kan inte ta emot det för att på de ovanstående frågorna om innehåll svarar att på A vet jag inte och på B svarar jag C. 

Vi får se hur det fortlöper. 

"Small and Black"


En av få saker jag vet är att jag försov mig i morse och att jag därför bär den lilla kniv som satt i fickan på shortsen. Den följde med av bara farten. En Kershaw som är liten men naggande god. Det är en Launch 4. Av samma skäl har jag en ficklampa på min person. Det är verkligen inte för att "prepperlikt" vara förberedd för alla eventualiteter utan mer beroende på att den fanns i benfickan på samma byxa. Solen skiner med pondus idag så den kommer högst troligen inte användas alls. Så övertänkt var den kombinationen med andra ord. 

Plånbok i den andra benfickan och den lär behövs då bilfan måste tankas. Ni vet själva hur ont det gör! Men blir det ingen bensin blir det långt att ta mig till kastbanan och då blir det ingen knivkastning idag som tänkt var. 


/ J - fredagsförvirrad

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar