fredag 13 maj 2022

Fredags-EDC CI


Nu tillhör jag inte dem som är vidskepliga annars kanske det vore tid att se upp med var man gör med tanke på dagens datum. Själv tänker jag utmana ödet genom att senare idag leka med mina nya "leksaker", de kastknivar jag presenterade igår, Scalpel från Throwingzone.

Det måste väl definitivt vara att utmana ödet? Särskilt med tanke på att de är mycket spetsiga och inte så tunga vilket gör dem mer benägna att studsa om det missas. Jag får väl helt enkelt låta bli att missa. Så, då var det problemet löst! 

"Puffin"


De skarpa sakerna som hittas i fickorna är däremot inte fullt lika benägna att studsa omkring hur som helst. Där hittas främst en riktig höjdare från QSP i form av en "Puffin". Det är en kniv som finns i några olika varianter. Den finns dels som tvåhandsöppnad kniv i två versioner, en med och en utan hål i bladet. Sedan finns den här enhandsöppnade. En suverän liten fick kniv som därtill är välbyggd och inte alls gör ont att titta på i mitt tycke. 

I jackfickan hittas som så ofta någon form av Victorinox. Den här gången är det en Spartan. Mest för att den råkade befinna sig i den hoodie jag greppade i hallen när jag stack hemifrån imorse. Ficklampan är en av de få jag har, en Thrunite TiHi. Förhoppningsvis får jag ingen nytta av den idag med tanke på hur soligt det är. 

Och vädret får gärna fortsätta vara fint då eftermiddagen som sagt är tänkt att dedikeras åt knivkastning och tidiga kvällen åt cykling!

Ha en fin helg allihop!!


 / J - på väg ut...

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar