torsdag 4 augusti 2022

Snart är det dags för SM i sportkastning!

För den som är det minsta intresserad av att kasta kniv och/eller yxa rekommenderar jag varmt att ni anmäler till årets SM i sportkastning. Ett evenemang som går av stapeln i Arboga om några veckor, närmare bestämt den 27-28 augusti. 

Jag har skrivit om det här förut men nu börjar det bli hög tid att höra av sig till ASK sista anmälningsdag är den 8e augusti! Anmäler dig gör du genom att följa de instruktioner som finns här!

Mina "weapon of choice" blir i år de här handgjorda knivarna från frankrike.
Mitt val för rotationskastning i år, Woodpecker från Pierre Cazoulat


Förvisso har tillställningen SM-status men det är verkligen något för alla! Förra året var åldersspannet från kring 7 år till över 80 om jag minns rätt. Dessutom fanns det deltagare som var rullstolsburna och naturligtvis är båda könen väl representerade. Inte minst av den arrangerande klubben. 

Stämningen är välkomnande, varm och gemytlig. Det tar inte lång tid att komma in i den gemenskap som råder i kastarfamiljen kan jag konstatera. Det är något speciellt med mindre idrotter där man kan träffa och lära känna de flesta utövarna. 

För blandade lekar används den här uppsättningen


Därför tyckte jag ni ska ta chansen att för en billig penning få möjlighet att utöva en rolig sport i trevlig miljö och samtidigt träffa och lära känna en bunt härliga människor. 

Och som en bonus får ni chansen att träffa undertecknad! ;-)


/ J - snart på väg mot Arboga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar