torsdag 1 februari 2024

Och året det löper på

Först var det januari och sedan var det inte det längre. Det är så det känns. Livet är inne i en fas just nu, kanske inte den bästa men i alla fall i en fas. Detsamma kan sägas om knivbloggen. Det är också inne i en fas. En mycket aktiv sådan. Det händer helt enkelt väldigt mycket. Kalla det "ketchupeffekten" eller använd det engelska uttrycket "when it rains it pours" eller vad som helst. Effekten är påtaglig.

Nä, men dra på trissor...en ny fällkniv från Karesuandokniven. Mycket välkommet!


Det innebär bland annat att det finns mycket nytt att skriva om. I rask takt har jag presenterat nyheter från gamla bekantingar som QSP, Civivi, Sencut, Condor och ANV Knives. Men även nykomlingar på bloggen som Tekto Knives

Det var ändå bara början. Inom kort följer något så ovanligt som en ny fällkniv från Karesuandokniven, min första kniv från  Artisan Cutlery* och ytterligare ett nytt märke i form av Damned Designs. Utöver det blir det nog en och annan italienare. De kommer på bred front nämligen, tänk märken som Lionsteel, MKM och Viper Knives. Bredden är också påtaglig då det handlar om så skilda knivypet som fastbladare, fällknivar, machetes och köksnivar. 

Fler nyheter på ingående!


Tanken är dessutom att det skall göras lite mer än bara presenteras. En och annan recension är det tänkt att resultera i. Sedan väntar jag på bättre tider i form av väder som tillåter knivkastning och allt som därtill hör. Men för tillfället ligger den verksamheten både bildligt och bokstavligt på is. 

Hur man än vänder och vrider på det händet det en hel del framöver. Det kan ni vara säkra på. Jag hoppas att ni fortsätter att följa med på den resan! 



/ J - tar en stund i taget

* Inte min första recension emellertid. Men de som då var aktuella var lånade knivar. 

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar