fredag 22 januari 2021

Fredags-EDC LXXXI

Idag har vi alla väderlekar på en gång. Det är för mig lite förvirrande. I ena stunden vräker regnet ned och i nästa är det uppehåll. För en stund sedan kunde till och med ett par solglimtar skönjas. Allt inramat av kraftiga vindar. Utöver det kan man läsa om klass II och III varningar uppåt landet med hot om en himla massa mer snö. Här är det barmark. 

I väderkaoset behövs ljusglimtar eftersom solen bjudet på så få. En av dem är den här förnämliga kniven. Belone från Viper Knives

EDC, Viper Belone, Thrunite TiHi, Fenix T5Ti Halberd tactical pen
Fredags-EDC "Alla sorters väder"


Belone är designad av allas vår käre Jesper Voxnaes, vem annars med de linjerna? Eller förresten, linjerna är förvisso tydligt igenkännbara men den här gången är de kraftigt influerade av Italienska klassiska knivar som inte sällan har långa lövformade blad. 

Kniven är tillverkad i Maniago av Viper by Tecnocut. Ett företag som har en mycket intressant och omfattande katalog. Där kan man botanisera länge!

Nu skall jag emellertid inte studera knivkataloger utan istället ge mig ut för att få lite frisk luft, oavsett väder! Ha en go' fredag allihop!



/ J - väderförvirrad

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar