tisdag 12 juli 2022

Dagens bild nr 258 "Centercourt"


Bilden är inte helt dagsfärsk utan en vecka gammal. Tagen då dagen var tämligen färsk emellertid.  Runt klockan halv sju på morgonen. Endast mannen som skulle bättra på gruset var vaken. Därav skottkärran på planen. Inte ens solen hade vaknat, den bröt inte fram ur diset förrän flera timmar senare.

I övrigt hade jag både anläggningen och staden för mig själv på min morgonpromenad. De enda jag mötte utanför arenan var några anställda på hotell Skansen som var på väg till arbetet. Jag släntrande omkring på gatorna och tog slumpmässiga bilder när andan föll på. 

Just den här bilden är från centercourten samma dag som invigningen av Swedish Open i tennis skulle gå av stapeln i Båstad. Det spektaklet var jag inte på. 

Benchmade 943 på plats i centercourt i Båstad
"Centercourt" Benchmade 943 på plats i Båstad.


Och inte var det många badgäster klockan sex på morgonen heller


En av knivarna som följde med på äventyret var min Benchmade 943. En tämligen sympatisk kniv som ofta hamnat i skuggan av sin mer kända kusin BM 940. Den enda skillnaden är dock bladformen, där 940 har en "omvänd tanto"-spets ståtar den här kniven med ett clip point-blad istället. Väsentligt snyggare i mitt tycke. Särskilt som tanto-stilen inte alls passar med handtagsformen. 

Och ja, jag skrev "en av" knivarna då jag nog hade åtminstone två till i fickorna om jag minns rätt. Några var nämligen nya och därmed kände jag ett behov att testa dem. De lär återkomma på andra bilder, var så säker. 


/ J - den synnerligen tillfälliga gryningsfotografen

#knivesandbikes #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar