fredag 1 juli 2022

Sommar, sommar och sol!

Även en knivbloggare måste få ta en paus från stund till annan. I det här fallet bär det av västerut mot ett hav. Eftersom jag är bosatt i en skog, mer eller mindre i alla fall, så kan längtan efter öppna vidder ibland bli trängande. Det kan fungera med en snabbfix bestående av endera hav eller fjäll. Det är inte så noga. Sedan kryper jag tillbaka in i grönskan mellan de småländska granarna och de blå sjöfläckarna igen.

Det blir med andra ord en mini-semester. 

Stora vågor vid Hovs Hallar
Från mitt förra besök vid havets fria vidder


Annars är det inte mycket ledigt och särskilt inte på knivfronten. Faktum är att det händer en hel del här på bloggen. Det har bland annat inkommit några knivar som skall presenteras inom kort från märken som SRM, QSP och Fox Knives. Utöver det lägger jag just nu sista handen vid en recension av Brisas tolkning av en Nessmuk. En fantastisk kniv kan jag redan avslöja. Efter det blir det recensioner av knivar från Spyderco, Ruike och troligen Victorinox. Om det hinns med skall jag även delge er min syn på Karesuandoknivens Metsämies - skogsyxor som testats ett tag nu. 

Kniv som testas för fullt inför kommande recension
EKA RTG-1, en kniv som inte skall recenseras än men som testas för fullt


Sedan har jag beställt ytterligare en uppsättning kastknivar från Acejet. Dem skall det bli spännande att både använda, presentera och recensera. Särskilt med tanke på vad jag skrev häromsistens angånde regler för "No Spin"-knivkastning. Ni kommer att förstå vad  jag menar när ni ser dem!

Det går även att förvänta sig någon mer kåserande text och det går att ge sig på att det dyker upp något ämne som måste kommenteras. Det gör ofta det har jag noterat. Om inte annat vore det spännande att se om ni läsare brinner för något ämne ni tycker jag skall avhandla?

I vilket fall önskar jag er glad sommar hoppas ni tar er tid att läsa en knivblogg med jämna mellanrum. Det är nästan lika bra lektyr som en god deckare när man ligger i hängmattan. Eller det kanske ingen gör nuförtiden?


/ J - bloggar så fingrarna glöder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar