tisdag 4 juni 2024

Soulthrower Open 2024

Då var det snart dags igen. Förra året startades vad som förhoppningsvis blir en stabil svensk tradition, åtminstone för den som är intresserad av sportkastning. Kniv- och yxkastningstävligen Soulthrower Open i Arboga. 

Premiäråret kom det representanter från sex nationer varav några rejält långväga eller vad sägs om Australien och USA? Vi får se om det slås i år men i vilket fall som helst är det ett ypperligt tillfälle att möta likasinnade, ha kul och kasta kniv och yxa. 

Familjefoto av kastfamiljen från Soulthrower Open 2023 med representanter från sex nationer. Ett äventyr som ni kan läsa om här


Sedan bör påpekas att ALLA är välkomna. I den här sporten hittas såväl gammal som ung, dam som herr och nybörjare som proffs. Det är en smula unikt. I alla fall att de hittas på samma ställe vid samma tillfälle!

Så pröva på en tävling och delta i Soulthrower Open 2024!


Ni kommer väl?

Jag hoppas att riktigt många hittar till idrottsplatsen Meken i Arboga i slutet av juni. Om inte annat alla som vill slå Marcus Pehart som inte bara är svensk kastnings nestor utan även regerande mästare i rotationskastning. 

Sedan kan ni alltid jäklas med mig och försöka sno min titel från förra året i disciplinen No Spin!


J - hoppas vi ses i Arboga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar