fredag 12 februari 2021

Fredags-EDC LXXXII Färger i hela skalan

Idag är livet färgglatt. Somligt är dessvärre målat i grå färgskala och till och med i svart. Liksom bakgrunden till den här EDC-bilden. Det är för övrigt en liten skiva italienskt klinker som får agera underlag i det här fallet. 

Sedan finns det annat som är mer färgglatt. Ute skiner en sol från klarblå himmel till exempel. Nackdelen med det är väl att det fina vädret får alla vindkraftverk att stå still i brist på vind och dessutom bidrar den klara luften till stark kyla varpå elen tog slut. I alla fall här i södra Sverige. I norr har de både el och ännu lägre temperaturer. 

Lika kolorerad som himlen är handtaget på dagens kniv som kommer från tjeckiska ANV Knives

ANV Z200
Färg i fickan, röd. ANV Z200 heter modellen


Modellen kallas Z200 och är en intressant liten sak som bjuder på en del egensinnigheter och ovanliga detaljer. Jag tror jag får återkomma till dem i ett separat inlägg. På ytan ser den desto vanligare ut. Ni vet blad i N690, handtag i G10 och en liner lock

Klockan är en gammal Facit som är lite rolig på så vis att det faktiskt är en titanklocka fast den är belagd med svart krom. Det gör den om inte unik så i alla fall inte helt vanlig. 

Förresten fick jag lära mig häromdagen att på Instagram-lingo kallas en sådan här EDC bild för "flat lay". Alltid lär man sig något nytt. 

Nu dags för att försöka få lite sol på snoken innan det är dags för lite se lite på skidskytte på TV.  Ha en en superfredag go' vänner och håll er friska!


/ J - letar efter färg i tillvaron

#knivesandbikes  #knivigtvarre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar